Huidverbetering

Salon Velin biedt diverse behandelingen aan, u kunt een keuze maken uit de speciale huidverjongende - en kruidenbehandelingen van de verschillende merken. Samen maken we de keuze welke de beste voor uw huid is. Eventueel kunt u behandelingen aanvullen.

Neoderma

Biopeeling

Verdwijnbehandeling

Aanpak van acné, rosacea, onzuivere vette huid, grove poriën, littekens, pigmentvlekken, rimpels e.a. 

€ 80,00

Verdwijnbehandeling incl. massage

Verdwijnbehandeling uitgebreid met een heerlijk ontspannende massage van rug en daarna van gezicht, hals en decolleté.

€ 100,00

Advanced power lift

Bindweefselmassage en bio-cellulose masker vol peptiden, appel stamcellen, diamant en parelextracten. Gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. (eenmalig of als kuur)

€ 112,50

PHformula

Skin and resurfacing

Aging

Deze behandeling bevordert de collageenproductie, vermindert lijnen en geeft glans. De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

€ 89,00

Couperose & rosacea

Een effectieve behandeling voor couperose, rosacea en chronische roodheid. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

€ 89,00

Pigment

Een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie. De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. De natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert door het vernietigen van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld.

€ 99,00

pHformula acne

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

€ 89,00

Mesotherapie

De mesoresurfacing behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken met de rimpelroller. Het volume in de huid neemt toe, littekens worden minder zichtbaar, striae en fijne lijntjes worden fijner.

€ 89,00

Vitamine Glow

Een vitamine a, c en retinolboost, voor een gezonde oppepper van de huid

€ 89,00

Filorga

Glycolzuurpeeling

20% concentratie

Een peeling inclusief massage en bio-cellulose vliesmasker

€ 79,00

50% concentratie

Peeling inclusief massage en bio-cellulose vliesmasker

€ 89,00

Hyamatrix

Huidverjonging

Eenmalig

Huidlifting en versteviging met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, om volume terug te geven aan de huid. De poriën te verfijnen en pimentvlekjes te laten verdwijnen. zie beschrijving merk Hyamatrix

€ 125,00

In een kuur, per keer

Huidlifting en versteviging met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, om volume terug te geven aan de huid, de poriën te verfijnen en pimentvlekjes te laten verdwijnen. zie beschrijving merk Hyamatrix

€ 99,00