Decleor


"De nieuwe overtuiging van Decléor SKIN-BODY-MIND is geen mystieke claim. Het is een toegevoegde waarde aan onze oorspronkelijke visie: het creëren van een innerlijke balans."“Zich goed voelen in lichaam, geest en vel”. Met deze visie richtte Solange Dessimoulie, schoonheidsspecialiste en ambassadrice van het merk, Decléor op in 1974. Deze filosofie is vandaag nog steeds even belangrijk voor het merk als bij de oprichting.
 

Decléor gebruikt de natuur als tegengif voor de uitdagingen van het dagelijks leven. De Aromessences (de combinaties van oliën van Decléor) zijn 'het boegbeeld' van dit bijzondere merk. Voor elk huidtype is er een specifieke Aromessence. Decléor is al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van cosmetische aromatherapie. Salon Vélin gebruikt dit merk al 25 jaar.

Verrukkelijk geurende Aromatherapie. 100% zuiver natuurlijke schoonheidsconcentraten die een zeer diep bereik in de huid hebben. Versterkt met de Decleor massagetechnieken waaronder aromapressuur, verbeteren de oliën:
  • de bloeddoorstroom en cellulaire uitwisselingen,
  • wordt een mooie teint verkregen,
  • tekenen van vermoeidheid uitgewist en
  • ontspannen de gezichtspieren.

De exclusieve producten, de ontspannende massages, tezamen met de verrukkelijke geuren, maken de behandeling tot een absolute wellness ervaring.

Decléor staat voor duurzaamheid en natuurlijke werkstoffen. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën. De producten zijn niet op dieren getest. Decléor is een bewuste keuze voor milieu, zuiverheid en een resultaat dat klopt met de belofte.